Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ray Allen pregovara s ekipama o povratku

Od prije znamo kako Ray Allen razmišlja o povratku u NBA, no već duže vrijeme nismo čuli ništa konkretno. Ipak, izgleda da tu ima nečega. Allen je razgovarao s čelnicima Boston Celticsa i Milwaukee Bucksa o mogućoj suradnji sljedeće sezone. Allen je također povezivan s Cleveland Cavaliersima, Golden State Warriorsima i Los Angeles Clippersima.

Sam Allen je izjavio kako će njegova odluka biti utemeljena na onomu što je dostupno. Rekao je kako je zainteresiran za povratak zato što se nije umirovio s razlogom te kako je gledao što ekipe rade te čekao priliku.

Allen je igrao i za Celticse i za Buckse. Izjavio je kako bi se volio vratiti u jedan od tih klubova te kako su obje ekipe dobre. Na kraju je rekao kako ova odluka neće zavisiti od toga hoće li on osvojiti titulu te kako bi on volio biti negdje gdje bi mogao pomoći na terenu, ali i u svlačionici, u ekipi koja ima puno mladih igrača.

Još jedna ekipa s kojom se Allen povezuje su New York Knicksi, i to zbog jednog zanimljivog razloga. Poznati filmski redatelj i ujedno veliki fan Knicksa Spike Lee je rekao kako b volio da se Allen vrati iz mirovine i zaigra za Knickse. Njih dvojica su dugogodišnji prijatelji. Za one koji ne znaju, Spike Lee je 1998 režirao film „He Got Game“ u kojem je Allen igrao ulogu Jesusa Shuttleswortha – talentiranog, uspješnog srednjoškolskog igrača.

Allen je otvoreno rekao kako ga je Lee pokušao regrutirati. Također je izjavio kako je bio u New Yorku i trenirao s „prijateljem“ te kako je prošao kroz svoju rutinu bez problema te kako se uopće ne osjeća kao da je pauzirao.

Knicksi su ovog ljeta bili aktivni. Doveli su Derricka Rosea i Joakima Noaha. Neki su ih nazvali istočnom verzijom super ekipe, što je jako upitno. Ali, ako se jedan od najvećih šutera ikad odluči potpisati za Knickse, to zasigurno učvrstilo njihov roster.

Osim pouzdanog izvora trica, Allen bi ekipi donio svoje iskustvo i bio bi dobar uzor mlađim igračima. S njegovim iskustvom bi ekipa imala bolje izglede u doigravanju. Allen je uvijek pazio na zdravlje i živio sportski život pa je on vjerojatno fizički spreman. Kako stvari sada izgledaju, Allen će se vjerojatno vratiti, samo je pitanje gdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE