Saturday, December 10, 2022

ZADNJE OBJAVE

Ray Allen produžio, Krstiæ odlazi

Nakon objavljenja o odlasku Shaquillea O’Neala u mirovinu, s istoène strane Amerike pristigle su još dvije obavijesti. Veteran Ray Allen produžio je ugovor za narednu sezonu, dok je kapetan srpske reprezentacije, Nenad Krstiæ postigao ugovor sa moskovskim CSKA.

- Advertisement -

Ray Allen je još protekle sezone produžio ugovor sa svojim tadašnjim poslodavcima na dvije godine, gdje bi mu svaka sezona poveæala bankovni raèun za 10 milijuna dolara, s tim da je u ugovoru stajala klauzula da Ray može prijevremeno raskinuti drugu godinu suradnje i otiæi u mirovinu odnosno prièekati na neki bolji ugovor.

Meðutim odluka Raya Allena je sasvim oèekivana, naime najbolji tricaš u povijesti natjecanja je nakon ovogodišnjeg ispadanja protiv Heata na press konferenciji izjavio: “Ovo je ekipa kojoj pripadam. Potpuno sam se uklopio u ovu ekipu i ne planiram ju napustiti.”

Nenad Krstiæ odlazi u Rusiju

I za razliku od Raya Allena koji æe i naredne sezone igrati na NBA parketima, Nenad Krstiæ se odluèio vratiti u njemu veæ poznatu Rusiju. Srpskom košarkašu je ove sezone istekao ugovor, a oèito Krstiæ nije uspio postiæi dogovor sa èelnicima Bostona na obostrano zadovoljstvo i tako je odluèio nakon Triumpha još jednom prihvatiti poziv iz Rusije.

- Advertisement -

Za kraj dodajmo kako Celticsi još nisu uspjeli postiæi dogovor sa Glenom Davisom i Delonteom Westom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE