Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ray Allen produžio, Krstiæ odlazi

Nakon objavljenja o odlasku Shaquillea O’Neala u mirovinu, s istoène strane Amerike pristigle su još dvije obavijesti. Veteran Ray Allen produžio je ugovor za narednu sezonu, dok je kapetan srpske reprezentacije, Nenad Krstiæ postigao ugovor sa moskovskim CSKA.

Ray Allen je još protekle sezone produžio ugovor sa svojim tadašnjim poslodavcima na dvije godine, gdje bi mu svaka sezona poveæala bankovni raèun za 10 milijuna dolara, s tim da je u ugovoru stajala klauzula da Ray može prijevremeno raskinuti drugu godinu suradnje i otiæi u mirovinu odnosno prièekati na neki bolji ugovor.

Meðutim odluka Raya Allena je sasvim oèekivana, naime najbolji tricaš u povijesti natjecanja je nakon ovogodišnjeg ispadanja protiv Heata na press konferenciji izjavio: “Ovo je ekipa kojoj pripadam. Potpuno sam se uklopio u ovu ekipu i ne planiram ju napustiti.”

Nenad Krstiæ odlazi u Rusiju

I za razliku od Raya Allena koji æe i naredne sezone igrati na NBA parketima, Nenad Krstiæ se odluèio vratiti u njemu veæ poznatu Rusiju. Srpskom košarkašu je ove sezone istekao ugovor, a oèito Krstiæ nije uspio postiæi dogovor sa èelnicima Bostona na obostrano zadovoljstvo i tako je odluèio nakon Triumpha još jednom prihvatiti poziv iz Rusije.

Za kraj dodajmo kako Celticsi još nisu uspjeli postiæi dogovor sa Glenom Davisom i Delonteom Westom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE