Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ray Allen razmišlja o povratku

Ray Allen je prošle dvije godine proveo u Miamiju igrajući golf, izležavajući se, provodeći vrijeme s obitelji i prijateljima i generalno uživajući u svojoj zasluženoj mirovini. Želi li on to odjednom napustiti i ponovo proći kroz fizički napor čitave sezone u NBA ligi? Sigurno razmišlja o tome, a izvještaji kažu da mu se najviše sviđaju Golden State Warriorsi.

Allenovi predstavnici su već stupili u kontakt s Warriorsima, jer ekipi iz Oaklanda zasigurno treba još jedan all-time great u tricama. Problem je što ovaj četrdeset jednogodišnjak nije 100% siguran želi li se vratiti, ali mogućnost igranja za još jedan prsten je primamljiva. Uz Warriorse, još se spominju L.A. Clippersi, San Antonio Spursi i Cleveland Cavaliersi. Ako želi prsten, onda Clippersi nisu prava opcija za njega.

Allen je uvijek živio kao pravi sportaš. Pazio je na prehranu i uvijek je redovno trenirao. Svakako, njegova vještina da s lakoćom pogodi tricu je jako cijenjena. Bio bi odličan uzor. On sigurno osjeća, kao i svaki nedavno umirovljeni igrač, želju za igranjem, ali pregovaranje o stvarnom povratku je posve drukčije. On se prvi mora upitati, može li s 41 godinom na leđima proći kroz čitavu sezonu. Ne kažem da nije moguće, ali…

Latest Posts

NE PROPUSTITE