Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ray Allen se vraća na parkete?

Dugo se šuška o povratku jedne od legendi NBA parketa, Ray Allenu. Prema saznanjima ESPN-ova novinara Ryena Russilla, Allen je rekao kako ga timovi mogu kontaktirati u siječnju, a najzagrijaniji za ponudu ugovora su Cleveland Cavaliersi.

39-godišnji Allen krajem listopada je izjavio kako nastavak njegove karijere ovisi o tome kako će se sezona razvijati. Cavaliersi su ga pokušali dovesti odmah nakon povratka LeBron Jamesa u Cleveland ovo ljeto i vrlo vjerojatno će mu opet ponuditi ugovor. Zanimljivo bi bilo vidjeti kakvu će ulogu imati Allen u rotaciji Cavaliersa, ali definitivno je da bi donio dozu sigurnosti kada bi to najviše trebalo. Sigurno će biti više momčadi koji su zainteresirani za njega, ali ono što stavlja Kavalire ispred ostalih je odnos Allena s LeBronom, Mike Millerom i James Jonesom.

Glasine oko povratka Allena aktualne su već mjesecima i svakako treba imati na oku ovu priču. Uvjereni smo da, iako je u godinama, rekorder lige po broju pogođenih trica (2 973) ima još što reći.

Latest Posts

NE PROPUSTITE