Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ray Allen za sreæu lakira prste zelenom bojom

Zelena boja sinonim je NBA momèadi iz Bostona, a neki košarkaši ovog kluba za sreæu èak i lakiraju prste tom bojom.

Èini to Bostonov sjajni šuter Ray Allen, koji je èetvrtu utakmicu finala NBA doigravanja doèekao s lakiranim noktima na nožnim prstima. Pokušao je možda time nešto promijeniti nakon katastrofalno odigrane treæe utakmice.

U njoj je, što je za njega zbilja raritetno, promašio svih 13 šuteva iz igre, a lakiranje je oèigledno donijelo barem mali pomak. U èetvrtoj utakmicu, u kojoj je Boston slavio 96-89 i time seriju izjednaèio na 2-2, je postigao 12 poena iako šut ponovno nije bio na njegovoj uobièajenoj razini.

Iz igre je pogodio 4 od 11 šuteva, dok je promašio èetiri upuæene trice.

No, i dalje se pamti ono što je napravio u drugom ogledu, u Los Angelesu, kada je pogodio prvih sedam trica, a ukupno je kraj ogleda doèekao sa 32 poena (šut iz igre 11-20 i trice 8-11).

“Cijela moja obitelj se na taj naèin povezuje. Svi nešto zeleno stavimo na sebe. Kako moj otac i majka, tako i supruga, djeca… Ja sam se sad odluèio za lakiranje i takav naèin pripreme za utakmice mi pomaže. Mislim, imam ionako dovoljno motiva i bez toga, ali ovakvi potezi me još više osnažuju” rekao je ponajbolji šuter novog doba u NBA ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE