Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Raymond Felton odlazi iz Charlotte?

Raymond Felton je sve dalje od produžavanja ugovora sa Charlotte Bobcatsima. Naime, njegov agent Kevin Bradbury je bio u Las Vegasu na dogovoru sa glavnim menadžerom Bobcatsa Rod Higginsom, no nisu se uspjeli dogovoriti.

Nismo se mogli dogovoriti kao što sam oèekivao jer nisu ponudili pravi ugovor za Raymonda“, rekao je dan poslije Bradbury.

Iako nije htio prièati o koliko se novaca radi, Bradbury je ipak priznao da su jako velike razlike izmeðu onoga što je on htio i kako je uprava Bobcatsa htjela. Ali je ipak dodao da nijedna strana ne odustaje od daljnjih pregovora.

Neæu se upuštati u pregovore ni sa jednom drugom momèadi nego samo sa Bobcatsima“, dodao je Bradbury.

Felton je bio draftan 2005. godine, a prošle sezone je postizao 14,2 poena i dijelio 6,7 asistencija po utakmici. Upravi Bobcatsa je prioritet da Felton produži ugovor s njima. Felton bi mogao potpisati jednogodišnji ugovor s njima za 5,5 milijuna dolara i tako bi iduæe sezone postao free agent.

Feltonov agent je izjavio kako bi Felton rado ostao u Bobcatsima, no veliki problem za klub je novac. Veæ su prešli granicu salary capa iako imaju nareðenje od vlasnika Boba Johnsona da ne prelaze više od 69,9 milijuna dolara.

Latest Posts

NE PROPUSTITE