Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Razlog odgode utakmice između Blazersa i Timberwolvesa

Da ovo pišem za ESPN ili SBNation naslov bi vjerojatno glasio „Target Center is Frozen“, što zapravo i je sažetak onoga što se dogodilo na domaćem terenu Minnesota Timberwolvesa. Naime, dvoranu su prije utakmice napustili ekipa Frozena (igrani animirani film) i Elsa (glavni lik koliko sam shvatio) zbog kojih je zgrada bila rashlađena, a pošto je u Minneapolisu temperatura 15 Celzijevih stupnjeva stvoreni su idealni uvjeti za kondenzaciju. Parket je bio iznimno mokar. Iako su organizatori poduzeli sve što je bilo potrebno da bi se utakmica odigrala prevelika je bila mogućnost ozljeda.

Treneri ove dvije ekipe Tom Thibodeau i Terry Stotts su izjavili da su zadovoljni odgodom jer su se bojali da igrači neće dati sve od sebe te da je postojao strah od ozljeda. Također rekli su da im se to činilo kao jedina logična odluka u tom trenutku.

Obje momčadi imaju slobodne dane 2. i 3. travnja te je moguće odigravanje ove utakmice tada. Ipak vodstvo lige ne želi da se utakmice poklapaju sa finalom NCAA-a, ali možda će morati popustiti s obzirom na zgusnut raspored do kraja sezone.

Ovo nije prvi put ove sezone da se utakmica odgađa zbog kondenzacija i mokrog parketa. Utakmica Philadelphia 76ersa i Sacramento Kingsa sa kraja studenog prošle godine se nije odigrala iz istog razloga.

Latest Posts

NE PROPUSTITE