Wednesday, May 8, 2024

ZADNJE OBJAVE

Razmjena igrača između Clippersa, Sunsa i Bucksa

Los Angeles Clippersi, Milwaukee Bucksi i Phoenix Sunsi su razmijenili igrače i pickove u novom tradeu. Tako će J.J. Redick i Jared Dudley u Los Angeles Clipperse, Eric Bledsoe i Caron Butler u Phoenix Sunse, dok će Milwaukee Bucksi dobiti dva picka druge runde drafta.

Redick će u Clippersima dobiti 27 milijuna dolara za četiri godine, a na dolazak ga je nagovorio Doc Rivers koji mu je na sastanku rekao da dođe u Los Angeles jer će se boriti za naslov. Podsjetimo, Bucksi su Redicka doveli iz redova Orlando Magica u veljači, ali ga nisu imali želje potpisivati na novi ugovor.

Bucksi će dobiti jedan pick druge runde od Sunsa, jedan od Clippersa.

Novi generalni menadžer Phoenix Sunsa Ryan McDonough je, osim draftiranja talentiranog centra Alexa Lena, napravio još jedan dobar posao u izgradnji nove ekipe. Doveo je mladog, talentiranog razigravača Bledsoea i vrlo dobrog beka Carona Butlera, a sada je pitanje što će biti s Goranom Dragičem i Kendallom Marshallom.

Ova razmjena je dogovorena u manje od 24 sata, jednom kada je Chris Paul produžio s Los Angeles Clippersima, Rivers je odmah odlučio daje Bledsoea na tržnici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE