Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Razmjena Netsa i Lakersa, Russell ide u Brooklyn

Nakon što svaki dan slušamo mnoge priče o mogućim razmjenama, napokon se jedna i desila! Los Angeles Lakersi su poslali bivšeg drugog izbora drafta D’Angela Russella i Timofeya Mozgova u Brooklyn za bivšeg All-Stara Brooka Lopeza i 27. izbor na draftu 2017. Generalni menadžer Lakersa, Magic Johnson, uradio je svoj prvi veliki potez tako što se riješio dosta prostora pod plaćama ekipe, ali platio je cijenu Russella koji je pokazivao, na momente, kako bi mogao biti odličan igrač u ovoj ligi.

Ono što možda najviše otkriva ovaj potez jeste želja Lakersa da sa svojim drugim izborom na narednom draftu izaberu beka, a taj bek će izgleda biti Lonzo Ball s univerziteta UCLA. Lonzo i njegov otac, LaVar Ball, su priželjkivali da Lakersi dobiju visok izbor kako bi ostali u Gradu Anđela, i izgleda da im je Magic ovim potezom omogućio želju. Iako postoji još par perspektivnih bekova poput Malika Monka, skoro je sigurno da će Ball obitelj nastaviti zvati LA svojim domom.

Što se tiče Netsa, ovaj potez je bio očekivan tokom čitavog dana, pa čak i prije. Mnogi izvori bliski organizaciji su govorili kako će uskoro doći do razmjene s Lakersima i da će D’Angelo Russell biti novi član druge ekipe iz New Yorka, ali se nije znalo što će točno morati dati GM Sean Marks, te koji će užasni ugovor morati uzeti kao cijenu ovog mladog igrača. Na kraju, izbor je pao na Mozgova, koji će u narednoj sezoni, ako ne bude daljih razmjena, nositi dres Brooklyna.

Latest Posts

NE PROPUSTITE