Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Razmjena sedmorice igrača – Rudy Gay u Kingsima

Prema izvorima bliskim ligi, Toronto Raptorsi i Sacramento Kingsi dogovorili su razmjenu igrača u kojoj je središnja figura Rudy Gay, a u drugom su smjeru otišli John Salmons, Greivis Vasquez, Patrick Patterson i Chuck Hayes. Uz Gaya u Sacramento će također prijeći Quincy Acy i Aaron Gray.

Glavni cilj Raptorsa u tekućoj godini bio je da se vrate u elitno društvo i izbore doigravanje, ali kako je postalo jasno ni da na slabašnoj Istočnoj konferenciji nemaju previše šanse, okrenuli su se rješavanju velikih ugovora i građenju ekipe za budućnost.

Sacramento je s druge strane odlaskom Vasqueza otvorio mjesto u startnoj petorci Isaiahu Thomasu, u Gayu su dobili igrača koji bilježi 19,4 poena po susretu i hvala 7,4 skokova, ali i šutira tek 38,8 iz igre za 35 minuta na terenu.

Ugovor pod kojim se Rudy nalazi sačinjava opciju igrača u sljedećoj godini i iznosi velikih 19,3 milijuna dolara pa se tako Torontu otvara dosta mjesta pod salary capom, uz činjenicu da u DeMaru DeRozanu imaju sličnog igrača, dok se uprava Kingsa nada da će im Rudy pomoći da se ekipa konačno izdigne iz sivila i kako će u gradu imati dugu i uspješnu budućnost.

Latest Posts

NE PROPUSTITE