Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ražnatović poručio:”Sve je u redu, Musa je već sad napravio više od 95% europskih košarkaša”

Jučer popodne donijeli smo vijest o povratku Džanana Musu u Europu, a kasnije je to potvrdio i menadžer košarkaša Miško Ražnatović putem svog twitter računa.

„On će doletjeti u Europu u narednih nekoliko dana, a ime njegovog novog kluba bit će poznato veoma brzo.“ – napisao je.

Ipak, Ražnatović je rekao i kako je ovo tek doviđenja NBA ligi od strane bosanskohercegovačkog košarkaša, a nikako zbogom. Uostalom, napominje kako je Musa već sad napravio više, ali i zaradio (cca 5,5 milijuna dolara u NBA ligi), od 95% europskih košarkaša.

„Ima samo 21 godinu i njegova draft godina praktično je trebala biti tek ovog ljeta. On je draft odradio prije dvije godine i ima dvije NBA sezone u nogama. Apsolutno nema nikakvih razloga za paniku i komentare koje sam primijetio. Sve je u najboljem redu. On je s tek 21 godinom postigao više od 95 posto igrača u Europi u cijeloj karijeri, gledajući uspjehe i financije. Nemam dileme, ni brigu oko njegove karijere. Vrlo brzo će se sve iskristalizirati. Njemu sam rekao da ukoliko se vrati za dvije godine u NBA ligu to nikako nije kasno, jer će imati 23-24 godine, a ispred sebe još 10 godina za igranje u najjačoj ligi svijeta.“ – zaključuje Ražnatović.

Latest Posts

NE PROPUSTITE