Thursday, May 2, 2024

ZADNJE OBJAVE

Razvojna momčad Toronto Raptorsa osvojila NBDL

Nakon pobjede nad RGV Vipersima, momčad Toronta 905 koje s klupe predvodi bivši NBA igrač Jerry Stackhouse osvojio je nakon tri utakmice naslov prvaka NBADL lige za sezonu 2016/2017.

Stackhouse i Toronto 905 postali su prvaci u četvrtak navečer nakon što su u trećoj utakmici serije pobijedili RGV Vipers sa 122-96.

U ovoj pobjedi pomogli su im igrači Toronto Raptorsa Bruno Caboclo i Fred Van Vleet. Bruno Caboclo je imao 31 poen, 11 skokova i 4 blokade uz šut iz igre 13-19 i 5-7 s linije slobodnih bacanja. U međuvremenu Van Vleet je imao 28 poena i 14 asistencija uz šut iz igre 10-17 i 5-5 s linije slobodnih bacanja.

Caboclo se posebno isticao u posljednjoj četvrtini kada je potpuno zaštitio obruč od protivničkih napada.

Caboclo je ove sezone pokazao veliki napredak u igri, što mu je posebno pomoglo igranje za filijalu Toronto Raptorsa u NBADL ligi. To svakako ne bi mogao da je gubio vrijeme čekajući na šansu kao rezerva litavskom centru Jonasu Valanciunasu.

Još je impresivniji podatak da je Van Vleet imao 14 asistencija, što je podatak hvale vrijedan bilo da je u pitanju NCAA, NBADL ili NBA liga.

Iako su Caboclo i Van Vleet bili briljantni u finalnoj utakmici, kao MVP finala je izabran Pascal Siakam, 27. izbor prve runde prošlogodišnjeg drafta.

Postavlja se pitanje što je sljedeće za Jerryja Stackhousea?

On je nedavno izjavio da se nada da će dobiti pozive za glavnog trenera neke od NBA momčadi. Hoće li to biti ovog ili nekog od narednih ljeta ostaje nam vidjeti u narednom periodu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE