Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Reagirali Rađa i Mršić:”Dok sam ja izbornik Hezonja neće igrati”

Izjave Marija Hezonje putem društvenih mreža privlače veliku pažnju medija, a zadnja u kojoj je navijaču poručio: “Za Hrvatsku ne igram zato jer sam umoran i ne da mi se“ zapalila je portale i društvene mreže.

Reagirali su i predsjednik Stručnog savjeta za mušku košarku Dino Rađa te izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Veljko Mršić.

“To je problem s kojim se mi dugo borimo. Imaš ljude kao recimo Bojana Bogdanovića kod kojeg nikada nije bilo upitno igranje za reprezentaciju, iako ima 10 puta veću minutažu i status od Hezonje. Imaš čovjeka poput Hrvoja Perića koji dolazi kada nema većine igrača, nikad mu nije bio problem odazvati se, a onda s druge strane su takvi likovi kojima se ne da igrati za reprezentaciju. Njegova izjava govori sama za sebe. Mislim da reprezentacija treba biti svetinja. Tu priče za mene prestaju. Može on biti sarkastičan, ali to što je napisao je istina”, rekao je Rađa za Index i otkrio koliko puta su zvali Hezonju u reprezentaciju.

“Sto puta smo ga zvali, ja osobno nekoliko puta mu slao poruku na koju se uopće nije udostojio odgovoriti. I dalje čuvam tu poruku, da ne bi bilo da nije tako i da nije istina, čuvam tu poruku za svaki slučaj.”

Izbornik reprezentacije i aktualni trener Zadra, poručio je Hezonji da dok oni vodi Hrvatsku, Dubrovčanin neće nastupati za nju.

„To dovoljno govori o njemu. Ja sam pokušao u Las Vegasu stupiti s njim u kontakt i nakon toga još jednom, prije nekih godinu i više dana, i od toga nije bilo ništa. No, sad sam odlučio da Marija Hezonju neću zvati u reprezentaciju Hrvatske. Tako da Mario neće igrati za Hrvatsku i nije dio reprezentativnog sustava. Ma i da ima utakmica, on zbog svog odnosa prema reprezentaciji sigurno neće dobiti poziv.“ – rekao je Mršić za Net.hr.

Latest Posts

NE PROPUSTITE