Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Reakcije ne prestaju, Rubio poručio:”Kakav posao!”

Potpuno neočekivano danas se dogodio veliki trejd između Oklahoma City Thundera i Phoenix Sunsa, kao što smo već pisali. Chris Paul je tako postao igrač Phoenix Sunsa. Osim Paula u razmjeni su uključeni Abdel Nader koji ide u Phoenix Sunse za Kellyja Oubrea Jr., Rickyja Rubia, Tya Jeromea te Jalena Lecquea uz zaštićeni pick prve runde drafta 2022.

Reakcije na ovaj “posao” ne prestaju, a svoj komentar dao je i akter razmjene Španjolac Ricky Rubio koji je putem twittera poručio:“Kakav posao…!”

Rubio je odigrao fantastičnu završnicu sezone u kojoj su Sunsi s čak osam pobjeda zaredom došli na korak od playoffa, ali su na kraju ostali kratkih rukava. 

U sezoni 2019./2020. španjolski košarkaš prosječno je ubacivao 13 poena te dijelio 8,8 asistencija. Poznato je njegovo veliko prijateljstvo s hrvatskim reprezentativcem Darijem Šarićem s kojim se sprijateljio u Arizoni, stoga će još zanimljivije biti vidjeti gdje će Šibenčanin nastaviti karijeru.

Podsjetimo, Dariju je istekao četverogodišnji rookie ugovor pa sad ima tri opcije. Phoenix ima pravo ponuditi tzv. kvalifikacijsku ponudu u vrijednosti od pet milijuna dolara za godinu dana nakon čega može postati slobodan igrač s ‘restriktivnom’ opcijom, odnosno Sunsi bi mogli izjednačiti svaku ponudu koju Dario dobije. Druga opcija je da Šarić ostane miran s novim višegodišnjim ugovorom. Treća je odbijanje svega navedenog i povratak u Europu.

U više razgovora tijekom odmora Šiši je napomenuo kako je komunikacija sa stručnim stožerom Sunsa najbolja od kad je u NBA ligi te da mu je ostanak u Phoenixu opcija broj 1…

Latest Posts

NE PROPUSTITE