Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Real Madrid nudi Fernandezu 18 milijuna eura

Nakon što su ostvarili najveæi uspjeh u povijesti, te preko Miamija došli do naslova prvaka u NBA ligi, u košarkaškom klubu Dallas su obznanili i dovoðenje pojaèanja za iduæu sezonu.

U pitanju je bio odlièni španjolski košarkaš, 26-godišnji Rudy Fernandez. Od dana kada je zakoraèio u NBA ligu Rudy je igrao u Portlandu, no u tom klubu sa zapadne obale nikada nisu previše cijenili njegov talent, te Španjolac nikada nije postao standardni èlan petorke, niti su mu ikada dane veæe ovlasti u momèadi.

Stoga je Rudy jedva doèekao promjenu, a i u Dallasu su izražavali zadovoljstvo poslom.

No, u NBA ligi se sprema “lock-out”, a i mimo toga, madridski Real je odluèio Rudyju ponuditi “nemoralnu ponudu”. Naime, španjolski mediji navode da je Florentino Perez, predsjednik sportskog pogona Real, spreman dati španjolskom reprezentativcu 18 milijuna eura za šest sezona. U pitanju je veæa svota no što bi je Rudy zaraðivao u Dallasu.

Košarkaškom klubu Real je dosta godina u kojima nisu ništa osvajali niti u Španjolskoj, niti u Europi. Žele promjene na bolje, a dovoðenje Rudyja za njih je krupan korak prema tome. Dok je igrao u španjolskoj ACB ligi Rudy je jedino nosio dres Joventuta, od 2001. do 2008. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE