Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Reggie Jackson blizu povratka na parket

Detroit Pistonsi novu NBA sezonu započeli su s omjerom 9-10 što ne raduje čelnike iz Motowna s obizrom da je trener Stan Van Gundy očekivao bolji start sezone, ali na to je utjecao izostanak ponajboljeg igrača na rosteru Reggieja Jacksona.

Podsjećamo da su Pistonsi u listopadu objavili da će Jackson pauzirati na neko vrijeme zbog ozlijede te da datum povratka nije točno određen, no prema najnovijim informacijama samo je pitanje utakmice kada ćemo Reggieja ponovo vidjeti u akciji na NBA parketima.

„Počeo je trenirati i zaista izgleda oporavljeno mada smatram da će biti 100% spreman uskoro. Priznajem da će biti problema oko minutaže za njega, jer teško da će moći odmah igrati 33 minute no čim kaže da se osjeća spremnim odmah ga bacam u vatru“, kazao je Van Gundy.

Osim Indiane Pacersa na Istoku ekipa Detroita je odigrala najviše utakmica, čak 19 i slijede im gostovanja kod Celticsa i Hawksa. Na pitanje hoćemo li Jacksona gledati u petak protiv Hawksa SVG tvrdi da ne želi požurivati povratak prvog playmakera na što Jackson komentira:

Moram priznati da mi je potrebno nekoliko treninga da utvrdim spremnost povratka na teren. Sumnjam da ću nastupiti u narednih par utakmica, ali tvrdim da je oporavak prošao odlično te se trenutno osjećam fantastično“, kazao je Reggie te se osvrnuo na dosadašnje nastupe svoje momčadi:

„Jučer sam primijetio da je iza nas jedan od težih rasporeda u čitavoj ligi. Odigrali smo već 19 susreta dok su recimo Cavsi i Bucksi tek na 15, što govori da su imali više vremena za odmor. Iza nas je težak period ali se moramo fokusirati da budemo još bolji. Sezona je tek počela tako da ima vremena da se uigramo i napravimo neki pozitivan niz.“

Sigurno da čelnike Pistonsa raduje spremnost Jacksona čiji je povratak pitanje dana, no već su novi problemi nastali povredom drugog Reggieja u momčadi – Reggie Bullocka koji je pokidao meniskus lijevog koljena te je van stroja na duži period.

Latest Posts

NE PROPUSTITE