Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Reggie Jackson će povredu sanirati posebnom terapijom

Razigravač Detroit Pistonsa Reggie Jackson još je jedan u nizu igrača koji će propustiti početak nove NBA sezone.

Nakon što je najavljeno da će propustiti od 6 do 8 tjedana zbog ozljede lijevog koljena, Jackson je od ponedjeljka počeo primati PRP terapiju, u kojoj će se mu liječnici ozljednu sanirati pomlađivanjem krvnih stanica.

Jacksonu nije prvi puta da se susreće s ovom metodom liječenja. Naime, 2011. godine je primao PRP terapiju zbog koje je propustio određen dio svoje rookie sezone u dresu Oklahoma City Thundera.

Jackson je dres Thundera zamijenio onim Pistonsa u veljači 2015. godine, nakon što je nekoliko godina “grijao klupu” Russellu Westbrooku. Razmjena se ispostavila kao pun pogodan, kako za igrača, tako i za momčad iz “Motor Cityja”.

Od dolaska u Detroit postao je jedan od ključnih igrača momčadi te je s 18,8 koševa i 6,2 asistencije po utakmici prošle sezone pomogao momčadi da uđe u doigravanje nakon 6 godina suše.

Ova ozljeda zadala je velike probleme treneru Stanu Van Gundyju i prije početka nove sezone. Jacksonovu poziciju na početku sezone vrlo će vjerojatno zauzeti “ptica selica” Ish Smith, kojemu je Detroit jubilarna deseta NBA momčad otkako je 2010. debitirao u dresu Houston Rocketsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE