Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Reggie Jackson: Ne slušam špekulacije

Treći mjesec NBA košarke polako prolazi što znači da su trade glasine sve glasnije i glasnije. Jedan od glavnih rumorsa jeste razmjena playmakera od strane Minnesote Timberwolvesa i Detroit Pistonsa.

Naime, pojavila se vijesti kako će Ricky Rubio u Detroit u zamjenu za Reggieja Jacksonsa. Za mišljenje o tom potezu, upitana je jedinica Pistonsa:

„Hvala što ste me obavijestili o tome, no u biti ja ne slušam te špekulacije. Slobodno vrijeme provodim kod kuće u odmaranju, druženju s obitelji, igranju igrica tako dane pratim ta dešavanja. Mogu samo reći da sam sretan što sam živ i zdrav i što sam sposoban igrati košarku.“

Prije ove izjave Jacksonsa, njegov trener Stan Van Gundy demantirao je sve navode oko razmjene Rubija u Pistonse, no generalni menadžer, Jeff Bower ima nekoliko opcija za potencijalne tradeove. Van Gundy je razgovarao s Reggiejem:

„Zaista nisam imao pojma o razmjeni. Rekao sam treneru da ako me razmjene to će biti novost za mene. Jako cijenim to što mi se uprava obratila i dala mi potporu. No, opet kažem da ne dajem pažnju neprovjerenim vijestima“, zaključio je Reggie te dodao:

„Nakon ovog razgovora idem kući odmarati i uživati, bit će što bude.“

Podsjećamo da je Jackson proteklog ljeta potpisao petogodišnji ugovor vrijedan 80 milijuna, dok je ove sezone, zbog problema s ozljedama, propustio otvaranje sezone, a trenutni prosjeci su 16,9 poena, 5,6 asistencija uz 43% šuta iz igre.

Latest Posts

NE PROPUSTITE