Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Reggie Jackson spreman za ovosezonski debi

Prvi razigravač Detroit Pistonsa Reggie Jackson u potpunosti se oporavio od svoje ozljede koljena i večeras će ostvariti svoj ovosezonski debi na utakmici protiv Orlando Magica.

Jackson neće odmah startati, još neko vrijeme će tu dužnost obavljati Ish Smith, dok Jackson ponovno ne uđe u ritam. Danas je sudjelovao na treningu i ostao nešto duže od svojih suigrača kako bi još malo „namjestio ruku“, ali trener Stan Van Gundy planira biti oprezan s njegovom minutažom:

„Igrat će večeras, ali ćemo mu ograničiti minutažu. Dat ćemo mu četiri do pet minuta u svakoj četvrtini pa ćemo vidjeti kako će mu ići.“

Dok Jacksona nije bilo Pistonsi su razvijali različite opcije u napadu, a najviše je profitirao Kentavious Caldwell-Pope, koji je unaprijedio svoje dodavačke sposobnosti i drugi je asistent ekipe iza Isha Smitha. Bit će zanimljivo vidjeti kako će na to utjecati povratak Jacksona.

Podsjetimo se, Reggie Jackson je prošle sezone propustio samo tri utakmice, a u prosjeku je bilježio 18,8 poena, 6,2 asistencije i 3,2 skoka u 30,7 minuta igre.

Latest Posts

NE PROPUSTITE