Sunday, May 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miller: Nisam mogao podnijeti Dražena (video)

NBA TV u svome je programu organizirao emisiju pod nazivom Open Court u kojoj nekoliko velikana NBA lige raspravlja o svojim iskustvima igranja u najjačoj ligi svijeta. U najnovijoj epizodi Reggie Miller pohvalio je Dražena Petrovića, ali i rekao nekoliko stvari koje mu se nisu sviđale kod našeg najboljeg košarkaša.

U emisiji sudjeluju Shaquille O’Neal, Steve Kerr, Kenny Smith, Reggie Miller, Steve Smith, Chris Webber i Charles Barkley, sve poznata imena iz svijeta NBA lige. U drugoj epizodi koja je emitirana noćas raspravljali su o najboljim igračima u povijesti lige, najvećim neprijateljima, Juliusu Ervingu, Hakeemu Olajuwonu i Patricku Ewingu, kao i o nekim stvarima nevezanim uz košarku kao što je izbor najboljeg filma.

Nama je najzanimljiviji dio u kojem je svatko pričao o svojem najvećem neprijatelju na parketu. Reggie Miller ovdje je istaknuo da je za njega to Dražen Petrović za kojega smatra da je najbolji šuter NBA lige svih vremena.

“Smatram se najboljim šuterom ikada, ali ima jedan igrač koji je bolji i od mene, a to je pokojni Dražen Petrović”, započeo je legendarni šuter Indiane koji je svih 18 sezona karijere proveo u dresu Pacersa. “Zaista mi se uvukao pod kožu, a jedan od razloga je što nisam mogao razumjeti o čemu on govori. Kada je on izišao iz bloka i krenuo pričati, nisi ga mogao razumjeti, imao je miris kao da se nikad ne tušira… Kada pričam o svom najvećem neprijatelju, koga bih htio zadaviti, to je upravo Dražen. Nisam ga mogao podnijeti. Ali poštujem ga zbog svega što je napravio i smatram da je najbolji šuter kojeg sam ikada vidio u životu.”

Steve Smith, igrač koji je ostavio najviše traga u dresu Atlanta Hawksa, složio se s ovom izjavom te potvrdio riječi Millera: “Slažem se, išao mi je na živce, često je pričao, gurao se, nisi ga mogao razumjeti i imao je neki neugodan miris.”

Na ovo se ponovno nadovezao Miller koji je ponovio: “Mi znamo, morali smo ga čuvati na utakmici. Čovjek je imao neugodan miris”, što je izazvalo smijeh među prisutnima.”

Nakon toga nastavili su raspravljati o već spomenutim temama, a razgovor o Draženu Petroviću možete pogledati u video prilogu u kojem oko 6. minute započinje rasprava o našem legendarnom košarkašu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE