Friday, September 22, 2023

ZADNJE OBJAVE

Rekordna noć Cavsa za pobjedu

Cavaliersi su na domaćem terenu uspjeli pobijediti Warriorse. Predvođeni raspoloženim šuterima ostvarili su visoku pobjedu i izborili su petu utakmicu.

Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors 137:116

Prvi šut Cavsa bila je trica J.R. Smitha. Bio je znak za dobru večer Cavsa. Osam minuta prije kraja četvrtine Cavsi su imali 19:6. Nastavili su jakim tempom sve do kraja četvrtine. U prvoj četvrtini su imali odličan šut za tri, kao i u cijeloj utakmici. Uspjeli su ubaciti Warriorsima u prvoj četvrtini nevjerojatnih 49 poena. U drugoj četvrtini pet i pol minuta prije kraja druge četvrtine LeBron James je pogodio za 20 razlike, 69:49. Rezultat na poluvremenu bio je 86:68. U trećoj četvrtini nastavila se ista priča. Irving, Smith ubacivali su rice i Warrirorsi se nisu mogli približiti. Stephen Curry minutu prije kraja treće pogađa tricu, ali odmah vraća James. Što god da su uputili za tri ulazilo je.

U drugom poluvremenu bilo je nešto malo manje košarke. Bilo je čak sedam tehničkih u cijeloj utakmici. Zbog pogreške sudaca umalo je s utakmice izbačen i Draymond Green. Cavsi su uspjeli pobijediti utakmicu i tako su izborili petu utakmicu u Oaklandu. Nitko nikada nije okrenuo 3-0 vidjet ćemo hoće li to sada moći Cavsi koji su prošle godine okrenuli 3-1. LeBron James imao je triple double, 31 poen, deset skokova i 11 asistencija. Irving je imao čak 40 poena, a kod Warriorsa najbolji je bio Kevin Durant s 35.

Cavsi su u ovo jutakmici srušili nekoliko rekorda, po broju trica u finalnoj utakmici (24) i broju poena na poluvremenu (86).

Latest Posts

NE PROPUSTITE