Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Richardson, Young i Chalmers produžili vjernost

Donosimo vam pregled svih momèadi na Istoku koje su uspjele zaštiti svoje slobodne igraèe odnosno ponuditi im nove ugovore. Jedan od najsvježijih primjera je Brian Scalabrine, donedavni košarkaš Benettona koji æe i od ove sezone nositi dres Bullsa.

U jutarnjim satima objavili su iz lokalnih Chicagovih medija o produljenju vjernosti izmeðu Bullsa te Briana Scalabrinea. 33-godišnji krilni centar prihvatio je jednogodišnji negarantirani ugovor.
Kao što smo veæ zapisali Orlando je u subotu potpisao novi ugovor s 30-godišnjim Jasonom Richardsonom. Novi ugovor traje èetiri godine, a vrijedan je ukupno 25 milijuna dolara.

Èelnici Bostona ponudili su i nove ugovore dvojici svojih bivših slobodnih igraèa. Od sljedeæe sezone dres Kelta nosi æe 30-godišnji Marquis Daniels i crnogorski košarkaš, Saša Pavloviæ.

U redovima Knicksa, kao što smo pretpostavili, još prije tri dana produžili su suradnju sa Jaredom Jeffriesom. Detalji ugovora za sada još nisu poznati. Jeffries je u 9-godišnjoj karijeri nosio još dres Houstona i Washingtona, a u prosjeku je bilježio 5,1 poen, 4,3 skoka i 1,4 asistenciju za 22,6 minute provedene na parketu u 552 odigrane utakmice.

Philadelphia je u svojim redovima uspjela zadržati Thaddeusa Younga, što æe ih za narednih 5 godine koštati 43 milijuna dolara. Uz to spomenimo kako æe u dresu Sixersa ostati i veteran, 35-godišnji, Tony Battie.

Generalni menadžer Cleveland Cavaliersa juèer je poruèio kako su uspjeli produžiti ugovor sa Anthonyjem Parkerom, meðutim detalji ugovora za sada još nisu poznati. Parker je u protekloj sezoni u prosjeku bilježio 8,3 poena, 3 skoka i 3 asistencije za 29 minuta provedenih na parketu.

Još sredinom proteklog tjedna, prije službenog završetka lockouta na našem portalu pisali smo o ostatku Tayshauna Princea u dresu Pistonsa. Dan kasnije je došlo i do službene potvrde, Pistonsi su ponudili Princeu èetverogodišnji ugovor težak 27 milijuna dolara. Dodajmo još kako je Prince protekle sezone bio na prosjeku od 14 poena, 4 skoka i 3 asistencije.

Jednogodišnji ugovor sa Pacersima produžio je i Jeff Foster. 34-godišnji centar je u prošloj sezoni bio na prosjeku od 3,3 poena i 6,3 skoka.

Milwaukee Bucksi u utorak su višegodišnjim ugovorom vezali Luca Richarda Mbaha a Moutea, 25-godišnjega kamerunskog krilnog igraèa, koji je došao iz Denver Nuggetsa kao zaštiæeni slobodni igraè. Prošle je sezone, svoje treæe u NBA ligi, Mbah a Moute bio na prosjecima od 6,7 koševa i 5,3 skoka po utakmici.

U dresu Heata i u ovoj sezoni nastupati æe Mario Chalmers te  Juwan Howard.

Za kraj dodajmo kako su Wizardsi u svojim redovima zadržali Larryja Owensa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE