Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rick Carlisle nezadovoljan suđenjem

Stvari su polako počinju zakuhavati između Dallas Mavericksa i Oklahome City Thundera.

Na zagrijavanju prije druge utakmice Charlie Villanueva je ometao Russella Westbrooka i Camerona Paynea u njihovoj tradicionalnoj rutini prije utakmice, što je natjeralo Oklahominog All-Stara da odgura Villanuevu i rookieja Justina Andersona. Onda u trećoj utakmici Raymond Felton je udario Stevena Adamsa nakon što je centar Oklahome u borbi za loptu zakačio Feltona.

Sukob Felton-Adams bio je vrhunac ove fizički teške utakmice, svaka momčad je imala 27 prekršaja. No, trener Mavericksa Rick Carlisle vjeruje kako su se Thunderi izvukli s nekoliko prekršaja koje suci nisu zvali. Uključujući i prekršaj na centru Dallasa Salaha Mejria, koji je primio lakat od Kevina Duranta bez ikakvog povoda.

U biti neizazvan, Carlisle je spomenuo nekoliko sukoba iz treće utakmice. Okrivio je Thundere da su oni to započeli. Onda je prozvao Kevina Duranta zbog lakta koji je uputio Salahu Mejriu i nagovijestio kako bi liga trebala pogledati ovaj događaj.

Bilo je nekoliko prekršaja koje bi kategorizirao kao ne košarkaške fizičke sukobe izazvane s njihove strane, uključujući i namjerni lakat upućen neizazvan na liniji za prekršaje koji ja ne razumijem. I nisam nikad vidio da igrač kao Kevin Durant uradi to nekom drugom igraču. Onda je to dovelo još dva sukoba među momčadima. Činjenica je da se na to nije gledalo. Zabrinut sam zbog toga. Tome nema mjesta u igri. Ali bez ikakve sumnje oni su izazvali te sukobe“, rekao je trener Mavericksa Rick Carlisle.

Ali i da su suđeni u korist Mavericksa ovi prekršaji o kojima trener Carlisle priča, to ne bi imalo nikakvog utjecaja na igru. Mavsi su jednostavno nadigrani kod kuće.

Možda je ovo način trenera Dallasa da malo motivira momčad i da malo skrene misli sudaca. Trebaju nekakvu prednost jer Thunderi vode 2:1 i izgledaju kao puno bolja momčad.

Latest Posts

NE PROPUSTITE