Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ricky Rubio ide u Pistonse?

Posljednjih dana Detroit Pistonsi i Minnesota Timberwolvesi angažirali su se oko zamjene svojih razigravača, Reggieja Jacksona, odnosno Rickyja Rubija.

Nije pala još nijedna konkretna ponuda, ali jasno je da bi razmjena sadržavala više igrača od kojih bi jedan najvjerojatnije bio swingman Wolvesa Shabazz Muhammad koji je na ljeto slobodni agent, dok Rubio ima još dvije godine ugovora na 29 milijuna dolara.

Tom Thibodeau već neko vrijeme pokušava razmijeniti španjolskog bauštelca za nekog osrednjeg razigravača kojeg bi koristili u tranzicijskom periodu dok njihov budući startni razigravač Kris Dunn ne sazre dovoljno. Rickyjeva glavna mana je već sezonama ista, a ove sezone umjesto napretka čak je još očitija nego prije s obzirom na to da ima 24% za tri, što je negativni rekord njegove karijere.

Iako je Jackson predobar da bude razigravač tek do sazrijevanja petog izbora prošlogodišnjeg drafta, poanta može biti i u dobivanju veteranskog razigravača solidnog šuta koji bi nadomjestio sve mane koje Rubio trenutačno ima. Vođa Mo-Towna tek je u drugoj sezoni petogodišnjeg ugovora od 80 milijuna dolara, a ove sezone zabija 17 poena po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE