Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ricky Rubio sljedeæe godine u Timberwolvesima

Ricky Rubio (21), razigravaè Barcelone i španjolske košarkaške reprezentacije, sljedeæe æe godine preseliti u Minnesota Timberwolvese, klub koji nastupa u NBA ligi.

Sa samo 14 godina Rubio je poèeo skupljati iskustvo igranja u španjolskoj ACB ligi, a sjajnim igrama na sebe je skrenuo poglede mnogih vrhunskih klubova. Na NBA draftu 2009. godine izabran je tada Joventutov košarkaš kao ukupno peti izbor, a iste godine klub iz Badalone prava na njega prodao je Barceloni s kojom je Rubio potpisao ugovor na šest godina.

Timberwolvesi su omjerom pobjeda i poraza 17-65 u sezoni NBA lige, u kojoj trenutaèno traje finale, dotakli samo dno poretka, a u posljednje dvije sezone sakupili su ukupno 32 pobjede. Itekako im je potreban pametan razigravaè koji æe loptama “hraniti” Kevina Lovea i Michaela Beasleyja, a Rubio, smatraju u klubu, to svakako jest.

Zato su i krenuli u novu rundu pregovora s mladiæem koji je, javljaju izvori bliski klubu, a piše službena internetska stranica najjaèe svjetske košarkaške lige, prelomio odluku i odluèio sljedeæe sezone doæi u Minnesotu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE