Wednesday, December 7, 2022

ZADNJE OBJAVE

Rihanna zagrijala zvijezdama ispunjeni Staples Center

Ugledne liènosti iz svijeta šoubiznisa ispunile su u nedjelju naveèer Staples Center u Los Angelesu kako bi nazoèili spektakularnoj košarkaškoj NBA All-Star utakmici.

- Advertisement -

Na poluvremenu je nastupila atraktivna R&B pjevaèica Rihanna, koja je u nedjelju proslavila 23. roðendan. Ritmovi njenih poznatih hitova “Umbrella“, “Only Girl” dobro su zagrijali publiku, a dok je ona imala radnu veèer, brojni njeni kolege pratili su 60. izdanje All-Star utakmice i 148-143 pobjedu Zapada nad Istokom iz svojih sjedalica.

Meðu njima su bili Beyonce i njen suprug Jay-Z, Sean “Diddy” Combs, Stevie Wonder, Bruno Mars, Keri Hilson, Ne-Yo, Gene Simmons i Steven Tyler. Uoèi same utakmice nastup je imao Lenny Kravitz, a za pjevanje himni zaduženi su bili Melanie Fiona (kanadska himna) i Josh Groban (amerièka himna).

Meðu ostalim slavnim filmskim i TV-liènostima viðenim u Staples Centeru bili su Dustin Hoffman, Spike Lee, Warren Beatty, Rick Fox, Snoop Dogg, Terrell Owens, Chris Tucker, Forest Whitaker, Noah Wyle, Ellen Pompeo, kao i tenisaèica Venus Williams.

Latest Posts

NE PROPUSTITE