Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Riley: James je mogao imati nešto povijesno s Heatom

Prije početka tekuće sezone Miami Heat je izgubio nekoliko bitnih igrača svoje rotacije. Ali izgubili su i najveću zvijezdu ekipe LeBron Jamesa, koji se vratio u Cleveland nakon četiri godine provedene u Miamiu. S tim odlaskom Miami je izgubio jako puno, ne samo najboljeg igrača u napadu nego i u obrani. Tu odluku Jamesa komentirao je njegov donedavni „šef“ Pat Riley u svom nedavnom intervjuu.

„Generacijske ekipe ostaju zajedno. Igrači ostaju zajedno. Oni znaju što su. Oni vide što su osvojili. Oni vide da će biti male prilagodbe ovdje i ne žele to napustiti. Možda neće imati to više ikada“.

Onda se Riley i osvrnuo na situaciju oko Jamesa.

„To mi je skoro šokantno da igrači dopuste da se to dogodi. Ne govorim samo o LeBronu. Mislim, igrači oni sami, bi dozvolili sebi da dođu u stanje gdje želi ići kući ili štogod to je. Dakle, možda imam posla sa suvremenim stavom danas `Dobro, tu sam bio četiri godine, i mislim da ću sad otići tamo iz bilo kojeg razloga sam otišao`. Znate cijela priča oko odlaska kući, razumijem to. Ali što smo imali ovdje, i što je on razvio ovdje, i što je mogao napraviti u sljedećih pet ili šest godina sa istom ekipom, moglo je bit povijesno.“

Spomenio je Riley i svoju staru ekipu Magica Johnsona, Kareema Abdul-Jabbara i Jamesa Worthyja, kako se oni ne bih nikada razišli i odvojili jedan od drugoga. Također je mislio da će Luol Deng i Josh McRoberts držati Miami u vrhu Istoka ali to naravno nisu uspjeli. Razumljivo je da James fali Rileyu i da je sada jako teško bez njega, ali NBA je takav sport, igrači odlaze i dolaze.

Latest Posts

NE PROPUSTITE