Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Riley: Razočaran sam LeBronovom odlukom, ali ga ne krivim

Predsjednik Miamija Pat Riley oglasio se nakon odluke najboljeg košarkaša današnjice LeBrona Jamesa da se nakon četiri sezone u Heatu vrati u Cleveland.

James je u petak objavio da se vraća među Cavalierse koji su ga izabrali na draftu i u čijem je dresu igrao od 2003. do 2010. godine kada je prešao u Miami s kojim je osvojio dva NBA naslova. Sada kada ima prstene, košarkaš koji je rođen u gradu Akronu pored Clevelanda odlučio se vratiti kući.

“Koliko god sam razočaran LeBronovom odlukom da napusti Miami, nitko ne može kriviti osobu koja se želi vratiti doma. Posljednje su četiri godine bile čudesne za Južnu Floridu, navijače Heata, naš klub i za sve igrače koji su bili dio momčadi. LeBron je fantastičan vođa, sportaš, suigrač i osoba i žao nam je što odlazi”, istaknuo je Riley i optimistično zaključio:

“Napravit ćemo sve što treba da nastavimo pobjeđivati i boriti se za naslove u godinama koje dolaze. Dokazali smo da to možemo i ponovno ćemo to napraviti.”

Prvi potez kojeg je Riley povukao bio je maksimalan ugovor Chrisu Boshu, koji bi trebao ostati u redovima Heata narednih pet sezona.

Latest Posts

NE PROPUSTITE