Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rip Hamilton: ”Detroit je moja buduænost”

Ova sezona je bila burna za Pistonse i ”Bad Boysi” su polako poèeli gubiti istoimenu reputaciju. Kako Rip Hamilton gleda na sve te promjene i oèekuje li nove proèitajte u kraæem intervjuu.

Vi deèki ste imali cijelu sezonu da se prilagodite i je li vam sada svima jasno zašto je uprava kluba zamijenila Billupsa za Iversona?
Èim se dogodilo, bilo je teško razumijeti svima. I naravno nismo mogli prijeæi preko toga. Sada igramo samo košarku. Ne brinemo o poslovima, kao što æe se dogoditi u par godina, novcu i tim stvarima. Stoga je teško gledati s te strane. Ali ako sjedneš, staviš emocije sa strane, onda shvatiš zašto se sve to dogodilo.

Je li istina da kad si produžio svoj ugovor nisi imao pojma da se sprema trade imeðu Pistonsa i Nuggetsa?

Da, nisam imao pojma.

Bi li promjenio svoju odluku da si znao to?

(Smijeh) Tko vam je rekao da me pitate ta pitanja?Kao što sam rekao, Detroit je grad koji je promijenio moju karijeru. Želim biti ovdje i odigrati zadnje utakmice ovdje. Želim da moj dres jednog dana visi o stropu dvorane. Ne vidim sebe kakao igram bilo gdje osim ovdje. Bez obzira tko je samnom na parketu.

Je li se vi deèki brinete da æe Rasheed Wallace otiæi sljedeæi ovog ljeta?

Ne želim ni misliti o tome. Ova sezona je totalno luda i puna iznenaðenja. Ne vidim tako daleko. Sada smo samo mislima u toku sezone, pokušavamo ostati zdravi i uspjeti u doigravanju.

Mislite li da je Orlando nervozan što se susreæe s vama u prvoj rundi?

Da vam kažem istinu, mislim da nas ne žele vidjeti, zbog jednostavne èinjenice da smo mi uspješniji što se tièe naših susreta prošlih godina. Ovo mi je èudno. Ludo je da se èak borimo da budemo u doigravanju.
Ova godina je bila prepuna promjena. Samo se moramo nadati da æemo odigrati dobro kad bude najviše trebalo, jer sve se može dogoditi kad imate grupu veterana.

Latest Posts

NE PROPUSTITE