Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rip Hamilton odlazi u mirovinu

Legenda Detroit Pistonsa, vrhunski šuter Rip Hamilton, obznanio je na svom Instagram profilu da odlazi u igračku mirovinu. 37-godišnji Hamilton je u NBA ligi proveo 14 sezona, a zadnju utakmicu je odigrao u dresu Chicago Bullsa tijekom doigravanja 2013. godine.

”Želim pozdraviti sve koji su mi pomogli tijekom NBA putovanja; svoje trenere, suigrače i navijače u Washingtonu, Detroitu i Chicagu. Hvala vam što ste se prema meni odnosili s poštovanjem, ne bih mogao biti igrač koji sam bio bez vas. Svaka stanica me naučila vrijednu lekciju koje ću se sjećati do kraja života. Iako je ovaj dio mog putovanja završen, moj košarkaški put je daleko od gotovoga i veselim se budućnosti”, napisao je Rip na svom Instagram profilu.

Hamilton je NBA naslov osvojio u nezaboravnoj momčadi Detroit Pistonsa 2004. godine, a All-Star susret je igrao tri puta (2006-2008). U karijeri je igrao za tri momčadi (Washington Wizards, Detroit Pistons, Chicago Bulls), a prosječno je bilježio 17 poena, uz 3 skoka i 3 dodavanja.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE