Saturday, January 28, 2023

ZADNJE OBJAVE

Rivers: Divim se Pierceovoj odanosti

Paul Pierce je imao uspješan protekli tjedan. Proglašen je igraèem tjedna Istoène konferencije, te je prestigao legendu Kelta, Larryja Birda, po uknjiženom broju koševa.

- Advertisement -

Njegov trener, Doc Rivers, se osvrnuo na uspjeh svoga pulena, no nije tu stao.

“Znate, ovo su neke stvari koje bih želio da napišete o Paulu”, rekao je trener, koji momèad priprema za utakmicu protiv Toronta u petak.  “Imao je priliku napustiti momèad u teškim godinama, kada jednostavno nije išlo, mogao je otiæi u tim koji se bori za naslov, ali on je ostao. Rekao je: ‘Želim bit Kelt i vjerujem da æemo jednoga dana i mi osvojiti titulu.'”

“Nije imao razloga vjerovati tada u tako nešto. Mislim, bili smo užasni. I po meni, volio bih da ljudi više prièaju o toj odanosti, zato što je èudesna, posebno u današnje vrijeme kada igraèi skaèu iz kluba u klub u potrazi za boljim statusom ili naslovom. Nisam pun predrasuda prema takvima, samo kažem da je posebno što je on odluèio biti Kelt cijelu karijeru, pa i život.”

- Advertisement -

Osvrnuo se Doc i na još jednog svog bitnog igraèa momèadi, Kevina Garnetta, koji je u kasnom razdoblju karijere dres Minnesote zamijenio onim Bostona.

“Tužno je to reæi, ali košarka koja je postala veliki biznis je to uvjetovala.”

O rušenju klubskog rekorda se izjasnio i Kevin Garnett: “Rekord je jedna lijepa stvar, ali bitna je poruka o vjernost. To se nije moglo desiti boljoj osobi, zaslužio je.”

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE