Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rivers: Napravili smo mnogo pogrešaka, ali smo u završnici pokradeni

Trener košarkaša Los Angeles Clippersa, Doc Rivers, smatra da je njegova momčad pokradena u završnici 5. utakmice konferencijskog polufinala Zapadne konferencije protiv Oklahome City Thundera.

Clippersi su gostovali u Oklahomi i četiri minute prije kraja poveli s činilo se nedostižnih 13 razlike. U posljednju se minutu ušlo s +7 u korist gostiju, a potom je krenula drama. Kevin Durant je najprije ubacio tricu, zatim je položio za -2 Thundera, a onda je Chris Paul izgubio loptu 17 sekundi prije kraja, iako je samo trebao držati loptu u rukama i čekati da ga netko faulira.

Lopta je došla do Reggieja Jacksona, kojeg je u pokušaju zaustavljanja faulirao Matt Barnes. No suci nisu dosudili prekršaj, već loptu sa strane za Thunder, iako je lopta prije izlaska s parketa, kako se čini, posljednja dirala Jacksonove prste.

“Svi znaju da je lopta bila naša. Suci su mislili da je prekršaj, a nakon što su pogledali snimku odlučili su loptu dati Thunderu. Pokradeni smo i to nije u redu! Napravili smo mnogo cirkuskih pogrešaka, no svejedno smo trebali dobiti utakmicu”, rekao je Rivers.

Nakon što je Thunder izveo loptu sa strane, Russell Westbrook je uputio tricu, no na njemu je prekršaj napravio tragičar Paul. Westbrook je stavio sva tri bacanja, da bi Paul u posljednjem napadu ponovno izgubio loptu.

“To je vjerojatno najteža stvar kroz koju sam prošao. Ja sam odgovoran za ovaj poraz. Odigrao sam jako loše”, rekao je utučeni Paul.

Thunder je u 47 sekundi nadoknadio -7 i slavio sa 105-104, čime je poveo s 3-2 u seriji do četiri pobjede.

Latest Posts

NE PROPUSTITE