Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rivers ostaje na klupi Bostona

Doc Rivers æe, prema njemu bliskom izvoru, i sljedeæe sezone biti glavni trener Boston Celticsa. Iako se nakon kraja Finala NBA lige u kojemu su Celticsi poraženi nagaðalo kako æe Rivers na neko vrijeme pauzirati svoju trenersku karijeru, izgleda da je promijenio mišljenje.

Jedan od razloga za ostanak na klupi je, prema izvoru, zadnja godina prema ugovoru kojeg Rivers želi odraditi do kraja. Hoæe li Rivers nakon toga potpisati novi ugovor i biti još nekoliko godina na klupi Celticsa malo je vjerojatno jer veæ neko vrijeme govori kako mu nedostaje njegova obitelj s kojom želi provoditi više vremena.

Ukoliko je ostanak Riversa istina, to bi moglo nagnati glavne igraèe Bostona, Paula Piercea i Raya Allena, koji su slobodni igraèi, da ponovno potpišu ugovor za dosadašnju ekipu s kojom su osvojili naslov 2008. godine. Ukoliko bi bilo sigurno da æe njih dvojica napustiti ekipu, tada bi vjerojatno i Rivers odluèio da mu je dosta i da netko drugi preuzme kormilo novih Celticsa.

Pierce je odluèio raskinuti ugovor prije zadnje godine, odn. optirati, te æe se pridružiti brojnim igraèima kao slobodni igraè ovog ljeta. No, nekoliko je puta izjavio kako æe karijeru završiti kao Celtic, tako da je teško oèekivati da potpiše za neku drugu ekipu. Ukoliko Pierce potpiše s Celticsima, vjerojatno æe i Allen uèiniti isto kako bi još jednom “Velika trojka” pokušala osvojiti naslov prvaka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE