Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rivers priznao: Pogriješili smo s Perkinsom

Doc Rivers, trener Boston Celticsa, se nakon ispadanja svoje momèadi iz doigravanja osvrnuo i na kljuènu toèku njegove momèadi u ovoj sezoni. A to je odlazak Kendricka Perkinsa.

“Pogriješili smo što smo poslali Perkinsa u Oklahomu”, rekao je Rivers i dodao: “Da mogu vratiti vrijeme unazad sigurno ne bih napravio takvu razmjenu.” Perkins je naime u zadnjim minutama ovogodišnjeg prijelaznog roka šokantno, iznenaðujuæe napustio redove Bostona koji je do tada igrao vjerojatno i najbolju košarku u ligi. Drugim smjerom su došli Jeff Green i Nenad Krstiæ.

“Jeff Green je dobar košarkaš i može postati prvak, dok Nenad Krstiæ može biti od veliki pomoæi. Meðutim uvjeren sam kako smo pogriješili odrekavši se usluge Perkinsa, i sve to u krivo vrijeme”, zakljuèio je Doc Rivers.

Isto tako dodajmo kako je srpski košarkaš Nenad Krstiæ nedavno izjavio kako bi volio ostati u keltskom ponosu i dalje, ali sudeæi prema toj izjavi Rivers ne nudi previše poštovanja i vjere u njegove moguænosti.

E da se može vratiti vrijeme unazad, ili kao što Dražen Zeèiæ pjeva u novoj pjesmi: “E da mogu vratiti godine”, e Doc, da možeš još jednom sjesti kraj Perkinsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE