Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rivers: Rondo ostaje u Celticsima

Posljednjih dana kruže prièe kako Boston Celticsi pokušavaju pronaæi ekipu u koju bi poslali svog prvog razigravaèa, Rajona Ronda, ali glavni trener ekipe Doc Rivers sve je takve prièe odbacio i rekao da Rondo ostaje u Bostonu do daljnjega.

Prièalo se kako Rondo i trener Rivers nisu u najboljim odnosima i kako je to jedan od najveæih razloga zašto Celticsi pokušavaju pronaæi njegovu zamjenu. Upravo je na to danas odgovorio Rivers i izjavio kako nema ni malo istine u takvim prièama.

“Moj odnos s Rondom nikad nije bio bolji”, izjavio je Rivers koji je na klupi Bostona od 2004. godine. “Naša komunikacija nikad nije bila bolja. Želim da ostane u ekipi i s gotovo 100 postotnom sigurnošæu mogu reæi da æe on završiti sezonu u dresu Celticsa. Veæ sam umoran od svih tih prièa o njegovoj razmjeni.”

Navijaèi Bostona mogu se mirno okrenuti nastavku sezone i bodriti svoju ekipu za što bolji plasman u doigravanju. Titula im je teško dostižna, no ukoliko ostanu zdravi i odigraju kako znaju mogu svakome pomrsiti raèune.

Rondo je ove sezone odigrao 24 utakmice tijekom kojih prosjeèno postiže 14,2 poena (najviše u karijeri, op.a.), 9,6 asistencija i 5 skokova. Boston s omjerom pobjeda i poraza 17-17 trenutno trži sedmu poziciju na Istoku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE