Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rob Pelinka novi GM Lakersa

U taboru Los Angeles Lakersa i dalje ne miruju.

Naime, nakon što se suvlasnik kluba Jim Buss povukao s pozicije predsjednika košarkaških operacija te nakon što je njegova sestra Jeanie (alfa i omega kluba) uručila otkaz generalnom menadžeru Mitchu Kupchaku, vrlo brzo su pronađene njihove zamjene.

Kao što smo sinoć napisali, Magic Johnson postao je novi predsjednik košarkaških operacija, dok će na vruću Kupchakovu stolicu generalnog menadžera zasjesti Rob Pelinka.

Uprava Lakersa je na toj poziciji žarko željela Boba Myersa, koji dužnost generalnog menadžera obavlja u Golden State Warriorsima, no on je nedavno produljio ugovor s prošlogodišnjim NBA finalistima.

Pelinka je priznati košarkaški menadžer, trenutno zastupa mnoga poznata imena kao što su James Harden, Andre Iguodala i Eric Gordon, dok je najpoznatiji njegov štićenik bio jedan od najvećih igrača Lakersa svih vremena, Kobe Bryant.

No, 47-godišnjak će se, da bi mogao obavljati posao glavnog operativca u klubu čije boje brani i naš Ivica Zubac, morati odriješiti svih svojih dosadašnjih dužnosti.

Lakersi su trenutno pretposljednja momčad Zapadne konferencije s 19 pobjeda i 39 poraza.

Latest Posts

NE PROPUSTITE