Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Robin Lopez seli u New Orleans, Johnson u Phoenix

New Orleans Hornetsi, Phoenix Sunsi i Minnesota Timberwolvesi došli su do sporazuma te æe napraviti trostranu razmjenu igraèa u kojoj se našlo 5 igraèa i ponešto buduæih izbora na draftu.

Minnesota æe poslati Wesleya Johnsona i izbor prve runde drafta u Sunse,  dok æe zauzvrat dobiti Jeromea Dysona i centra Brada Millera iz Hornetsa. Milleru je ovo zadnja sezona te planira otiæi u mirovinu, a ove sezone bi trebao zaraditi 5,1 milijuna dolara. Minnesota æe takoðer od Hornetsa dobiti i dva izbora druge runde.

Sunsi æe poslati centra Robina Lopeza i krilnog igraèa Hakima Warricka u Hornetse. Hornetsi æe takoðer dobiti i nešto novca od Timberwolvesa, ali nije poznato koliko.

Ekipe su dogovorile razmjenu i još se èeka i službeno odobrenje lige. Ipak, u posljednje vrijeme se javljaju glasine kako liga možda neæe prihvatiti ovu razmjenu jer ne zadovoljava pravila za razmjene, tako da su moguæe manje promjene, a u najgorem scenariju i odustajanje od razmjene.

Ukoliko liga pak odobri razmjenu, Hornetsi æe time popuniti mjesto centra jer su ranije pustili Emeku Okafora i Chrisa Kamana. Timberwolvesi dobivaju Millera koji ima velik ugovor, ali oèekuju se da æe oni taj ugovor otkupiti, a da æe Miller i službeno proglasiti odlazak u mirovinu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE