Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Robinson i Redd van terena 2 tjedna

Èelnici Milwaukee Bucksa juèer su obznanili kako u naredna dva tjedna na terenu neæe biti Michaela Redda zbog ozljede koljena. Isti vremenski period æe uz NBA parkete provesti i šesti igraè New York Knicksa Nate Robinson.

Trener Knicksa Mike D’Antoni izvijestio je javnost kako Robisona neæe biti u rosteru 2 tjedna zbog ozlijede gležnja desne noge. On je tu povredu zadobio u porazu Knicksa od 76ersa nakon produžetaka. Nate je na prvu pobjedu Knicksa u sezoni protiv New Orleans Hornetsa stigao na štakama. Njegov izostanak znaèi da æe Larry Hughes zapoèinjati utakmice u startnoj petorci , dok bi po koju minuta sada mogao dobiti i rookie Toney Douglas. Robinson je u prošlim sezonama bio kljuèan igraè Knicksa dok ove sezone ima problema sa šutom. Zasad je zabilježio uèinak od 8,7 poena po utakmicu uz samo 27% preciznosti.

Nategnuæe tetiva èašice koljena lijeve noge Michaela Redda javnosti je priopæio generalni menadžer Bucksa John Hammond. Redd je ozljedu zadobio u subotnjoj pobjedi Bucksa nad Pistonsima. Kapetan Bucksa je tu utakmicu napustio je u treæoj èetvrtini žaleæi se na bolove u koljenu. Magnetska rezonanca potvrdila je nategnuæe tetiva. Medicinska služba Bucksa nada se da æe Redda uspjeti vratiti na NBA parketa za 2 tjedna.

Latest Posts

NE PROPUSTITE