Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rocketsi i Lakersi žele Gorana Dragića

Sjajne igre slovenskog razigravača Gorana Dragića nisu ostale nezamijećene u NBA ligi – barem dvije momčadi, Houston Rocketsi i L.A. Lakersi, vrlo su zainteresirani za njegove usluge.

Iako je već uspješno igrao u Houstonu, Rocketsi nisu zadovoljni rješenjima koja imaju na Dragićevoj poziciji. Beverley je solidan igrač i vrhunski obrambeni specijalist, Isaiah Canaan je dobra zamjena, ali niti jedan od njih ne može stati u istu rečenicu s Dragićevim napadačkim talentom. Lakersi također muku muče s pozicijom razigravača, gdje većinu vremena igraju limitirani Ronnie Price i nepouzdani Jeremy Lin, koji nikako ne može naći formu iz New Yorka.

Iako je Phoenix u startu odbio sve ponude za razmjenu, podsjećamo kako je Dragić u posljednjoj sezoni ugovora koji će mu donijeti oko 7,5 milijuna dolara. Dragić ima player opciju za sljedeću godinu, no bilo bi veliko iznenađenje kad bi ju prihvatio. Prema glasinama iz Lakersa, klub u zlatnoljubičastom planira ponuditi Dragiću četverogodišnji ugovor visinedo 80 milijuna dolara. Kako su Sunsi već obećali Bledsoeu 70 milijuna, vidjet ćemo na ljeto hoće li razbiti banku za Dragića – očito će upravo to biti potrebno ako ga žele zadržati u pustinji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE