Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rocketsi i službeno potpisali Aarona Brooksa

Nedavno otpušteni Aaron Brooks je prema očekivanjima odmah pronašao novu momčad i potpisao ugovor s Houston Rocketsima.

Brooksa su Sacramento Kingsi otpustili prije dva dana, a nakon što je prošlo 48 sati, koliko je potrebno da se može potpisati igrač koji je otpušten, odmah je potpisao novi ugovor s Houstonom, gdje je proveo prve tri i pol sezone svoje NBA karijere.

Do kraja sezone Brooks će zaraditi 2,4 milijuna dolara, a čelnici ekipe moći će odlučiti hoće li produžiti njegov ugovor za još jednu sezonu, što bi ih koštalo 2,5 milijuna dolara.

“Mislim da mogu pomoći ekipi”, izjavio je novi/stari razigravač Rocketsa koji je već odradio prvi trening s ekipom. “Ugodno se osjećam ovdje. Imaju vrlo dobru ekipu i trenersko osoblje. Definitivno mi je drago što sam se vratio.”

Kako bi oslobodili mjesto u rosteru za Brooksa, Rocketsi su morali otpustiti Tylera Honeycutta, kojeg su doveli u razmjeni sa Sacramento Kingsima, zajedno s Thomasom Robinsonom i Franciscom Garcijom.

Brooks je ove sezone bio na prosjeku od 8 poena i 2,3 asistencije, a Rocketsi se nadaju da će igrati barem približno kao i 2009. godine, kada je prosječno u dresu Rocketsa ubacio 19,6 poena po utakmici, uz 5,3 asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE