Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rocketsi izbacili Oklahomu, Spursi i Jazzeri poveli 3-2

Rocketsi su na domaćem terenu pobijedili Thundere i prošli su u idući krug doigravanja. Spursi su bili bolji od Memphisa i opet su poveli u seriji, dok je Utah u Los Angelesu pobijedila Clipperse.

Houston Rockets – Oklahoma City Thunder 105:99 (4-1)

James Harden ubacio je 34 poena u pobjedi Rocketsa, ali opet je imao loš šut 8-25. Ni 47 poena Russella Westbrooka nije pomogla Oklahomi da spase seriju. Tri minute prije kraja utakmice Rocketsi su imali seriju 5:1 i imali su prednost 98:91. Rocketsi su tada počeli zadržavati loptu što im je pomoglo da osiguraju pobjedu i prolazak u idući krug. Početkom četvrte četvrtine Thunderi su imali vodstvo od pet poena, ali su Rocketsi napravili seriju 10:2 devet minuta prije kraja utakmice. Rocketsi su u trećoj četvrtini šutirali tricu 1-13, a u idućoj rundi igraju protiv Spursa ili Grizzliesa.

San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies 116:103 (3-2)

Spursi su predvođeni Kawhijem Leonardom i Pattyjem Millsom uspjeli pobijediti Grizzliese i ostvariti treću pobjedu u seriji. Kawhi je imao 28 poena, dok je Mills imao 20. Sjajnu podršku imali su i od veterana Manua Ginobilija koji je za 18 minuta ubacio deset poena, tri asistencije i tri ukredene. Mike Conley je ubacio 27 poena. Spursi su u cijeloj utakmici ubacili 14 trica, a šutirali su ukupno 50%.

Los Angeles Clippers – Utah Jazz 92:96 (2-3)

Gordon Hayward predvodio je Clipperse do pobjede u Los Angelesu i sada su preuzeli vodstvo u seriji 2-3. U četvrtoj četvrtini Jazzeri su pogodili pet trica, a dva važna šuta imao je i naravno Joe Johnson. Chris Paul pogodio je tricu za dva poena razlike, ali pet sekundi prije kraja. George Hill je poslije toga pogodio dva slobodna bacanja, ali više nije bilo vremena da se Clippersi vrate u utakmicu. Chris Paul i J.J. Redick su imali 28 odnosno 26 poena, ali ostatak momčadi nije bio na razini. Momčad Jazza ima šansu završiti seriju u šestoj utakmici u subotu poslije ponoći na domaćem terenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE