Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rocketsi lako protiv Knicksa, Hornetsi iznenadili Raptorse

Prvi susret ne baš tako bogate NBA večeri odigrali su Toronto Raptorsi i Charlotte Hornetsi. Slavili su gosti (103:95) kojima je ova pobjeda 4. zaredom te su sada Hornetsi jako blizu 8. mjesta Istoka. Ponovno je odličnu utakmicu odigrao Kemba Walker koji je zabio 29 poena, uz 7 skokova i 8 dodavanja, a pomogao mu je Gerald Henderson koji je odigrao svoju najbolju utakmicu sezone te je zabio 31 poen.

Drugi susret večeri donio nam je očekivanu pobjedu Rocketsa na gostovanju u Madison Square Gardenu (120:96). Knicksima je ovo 14. poraz zaredom, a Rocketsi su ih razbili odličnim napadom u kojem je čak 7 igrača zabilo 10 ili više poena. Naravno, najviše je utrpao James Harden koji se zaustavio na 25 poena, a još je skupio i 9 dodavanja.

Portland Trail Blazersi su odličnom partijom u drugom poluvremenu razbili Miami Heat (99:83) i stigli do 28. pobjede u sezoni. najbolji u redovima pobjednika je bio LaMarcus Aldridge koji je zabio 24 poena, uz 12 skokova i šut 11/20. Blazersi su u ovom susretu imali samo sedam izgubljenih lopti, što im je najmanji broj ove sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE