Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rocketsi poslali krilnog igrača u Brooklyn

Kako javlja Adrian Wojnarowski za The Vertical, obavljen je manji trade između Houston Rocketsa i Brooklyn Netsa. Rocketsi su poslali krilo K.J. McDanielsa, a zauzvrat su oslobodili prostor od 3,3 milijuna dolara pod salary capom.

McDaniels je u NBA ligu došao 2014. godine kada su ga kao ukupno 32. izbor na draftu izabrali Philadelphia Sixersi.

Odmah u prvoj sezoni, za vrijeme trade deadlinea  2015. godine je poslan u Rocketse, gdje ipak nije pružao partije kao u Sixersima.

McDaniels će ove sezone zaraditi 3,3 milijuna dolara, a naredne sezone bi trebao zaraditi 3,4 milijuna dolara. Ipak, u ugovoru postoji team option klauzula, te bi tako Brooklyn ovog ljeta mogao učiniti McDanielsa zaštićenim slobodnim igračem.

Podsjećamo da je jučer Brooklyn obavio razmjenu s Washington Wizardsima gdje su poslali Bojana Bogdanovića i Chrisa McCullocha, a zauzvrat dobili Andrewa Nicolsona, Marcusa Thorntona i izbor prve runde.

Tako su se približili salary cap flooru koji je ove sezone 84,7 milijuna dolara.

Možemo očekivati još jedan sitan trade ili potpis Brooklyna, jer  će im biti dovoljan i minimalni ugovor za floor.

Houston Rocketsi su, osim toga što su oslobodili prostor na salary capu od 3,3 milijuna dolara, ostali na 14 garantiranih ugovora za ovu sezonu. Možemo očekivati da će GM Rocketsa Daryl Morey napraviti sve da dodatno pojača Rocketse.

Najvjerojatnije će razmisliti o nekom od otpuštenih igrača kojih će do kraja mjeseca sigurno biti. Jedan je već kandidat za to, centar hrvatskih korijena Andrew Bogut.

Latest Posts

NE PROPUSTITE