Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rocketsi priznali da žele mijenjati McGradyja

“Razgovarali smo s McGradyjevim zastupnicima i složili se istražiti moguænosti za igraèku razmjenu” izjavio je generalni menadžer NBA momèadi iz Houstona Daryl Morey.

McGrady je zatražio razmjenu nezadovoljan minutažom koju je imao u šest utakmica otkako se stavio na raspolaganje treneru košarkaša Houstona Ricku Adelmanu. Prosjeèno je u šest utakmica igrao 7.7 minuta. Ukupno je ubacio sedam od samo 19 šuteva.

“Dopustili smo McGradyju da na neodreðeno vrijeme uzme pauzu od svih klupskih aktivnosti” dodao je Morey, precizno time objasnivši da Rocketsi više ne raèunaju sa svojom najveæom zvijezdom i najskupljim igraèem, koji je u posljednjoj godini ugovora za koju æe inkasirati 22.8 milijuna dolara.

Adelman: “Svi pišu kakav je bio prije dvije godine, a nitko ne o tome kakav je sada”
O problemu nastalom u odnosima s talentiranim 30-godišnjim šuterom, koji je operirao koljeno u veljaèi prošle godine, progovorio je i trener Adelman:

” Ozlijeðen je veæ godinu dana. Svi novinari pišu o igraèu kakav je McGrady bio prije dvije godine, nitko ne piše o tome kakav je sada. Odgovoran sam za cijelu momèad, ne samo za McGradyja, za ono što on hoæe, misli da hoæe, za ono što æe tek htjeti ili za ono što æe napraviti. Radi se o tome koliko nam on može pomoæi da pobjeðujemo u ovom trenutku. Ja vidim da ne može uopæe. Vraæa se nakon teške operacije, još se uvijek oporavlja i pitanje je kada æe doæi na razinu na kojoj je bio prije. Zasad nije na njoj.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE