Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rocketsi spremaju novi ugovor za Hardena

Rocketsi su prošle godine potpisali produženje ugovora s Jamesom Hardenom, a očekuje se novo produženje i ove godine. No, prema kolektivnom ugovoru postoji specijalna provizija za njega i Russella Westbrooka.

Houston će pokušati iskoristiti tu prednost.

Drugu sezonu zaredom Rocketsi će pokušati potpisati s Hardenom produženje ugovora, puno prije nego što bi on mogao izaći na slobodno tržište. Prema anonimnim izvorima iz Rocketsa ‘plan je produžiti ugovor Hardena prvom prilikom, to je plan’“, napisao je Jonathan Feigen, novinar Houston Chroniclea.

Sljedeće dvije godine Harden će zaraditi 28 i 30 milijuna. Produženje bi počelo 2019., vrijedilo bi vjerojatno maksimalnih 168 milijuna na četiri godine (točna vrijednost bit će određena 2019.). Rocketsi će mu ponuditi maksimalan ugovor.

Houston i Harden mogu pričekati još jednu godinu, jer on neće biti slobodan igrač sve do 2019. i onda mogu potpisati produženje iduće godine. Onda bi mogao potpisati petogodišnji ugovor vrijedan 217 milijuna. Prve četiri sezone bile bi iste, ali u petoj bi mogao dobiti ogromnih 49 milijuna.

Latest Posts

NE PROPUSTITE