Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rocketsi svladali Nuggetse, Pelicansi izgubili od Sunsa

Prvi susret večeri donio nam je dvoboj dvije najgore ekipe lige, New York Knicksa i Minnesota Timberwolvesa. Zadnja momčad Zapada je svladala zadnju momčad Istoka nakon produžetka (95:92) u Madison Square Gardenu, a najbolji su za Vukove bili rookie Zach LaVine (20 poena, 7 skokova) i Gorgui Dieng (19 poena, 11 skokova, 9/10 šut).

46. ovosezonsku pobjedu upisali su Houston Rocketsi koje je do pobjede protiv Nuggetsa (118:108) odveo James Harden koji je zabio 50 poena, što mu je rekord karijere i prva pedesetica u NBA ligi. Još treba pohvaliti Trevora Arizu koji je zabio 17 poena.

Jednu od najgorih napadačkih utakmica sezone odigrali su Sunsi i Pelicansi u Arizoni; domaća momčad je svladala Pelicanse (74:72) koji su igrali bez Anthonyja Davisa koji je ozlijedio gležanj na treningu. Markieff Morris (17 poena, 8 skokova) i Brandan Wright (16 poena) bili su najbolji u redovima Sunsa. Pelicansi su ovim porazom dopustili Oklahomi da se odvoji na jednu utakmicu prednosti na osmom mjestu Zapada.

Zadnji susret večeri donio nam je još jednu ”napadačku ljepoticu”, ovoga puta susret Utah Jazza i Los Angeles Lakersa u Staples Centru. Gosti su slavili (80:73), a do pobjede ih je odveo Gordon Hayward (22 poena, 5 skokova, 5 dodavanja), a vrlo dobar je bio i Trey Burke sa 17 poena.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE