Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rocketsi svladali Oklahomu, Hezonja napokon na parketu

Sinoć je na NBA parketima odigrano devet utakmica. Domaćini su bili uspješni samo na dvije utakmice, dok su gosti uzeli sedam pobjeda. Prekinut je niz Thundera od šest pobjeda zaredom, ali je zato Westbrook upisao sedmi triple-double zaredom i tako se izjednačio s Michaelom Jordanom. Rekord drži Wilt Chamberlain koji je imao devet zaredom 1968.

Charlotte Hornets – Orlando Magic 109:88

Hornetsi su lagano došli do treće pobjede zaredom.  Najbolji je bio Nicolas Batum sa 16 poena, devet skokova i sedam dodavanja. Kemba Walker je imao 15 poena i pet dodavanja. Kod Hornetsa najbolji je bio Evan Fournier s 14 poena, Serge Ibaka je imao 12 poena i sedam skokova i tri dodavanja. Damjan Rudež je igrao osam minuta i upisao odličnih devet poena. Mario Hezonja je također igrao osam minuta, ubacio je tri poena.

Cleveland Cavaliers – Miami Heat 114:84

Cavaliersi su se lako obračunali s Miamijem. Kevin Love je imao 28 poena, 15 skokova i tri dodavanja. 27 poena, osam skokova, osam dodavanja i tri ukradene imao je LeBron James. To im je treća pobjeda zaredom. Derrick Williams je kod Miamija imao 17 poena, Goran Dragić je upisao 15 poena, tri skoka i četiri dodavanja.

Boston Celtics – Toronto Raptors 94:101

Fantastičnu večer imao je Kyle Lowry koji je upisao 34 poena, sedam skokova, dva dodavanja i tri ukradene. DeMar DeRozan je imao 24 poena, pet skokova i dva dodavanja. Kod Celticsa koji su igrali bez Isaiaha Thomasa, najbolji je bio Al Horford s 19 poena, sedam skokova i šest dodavanja. Avery Bradley je dodao 19 poena, pet skokova i dva dodavanja.

Milwaukee Bucks – Atlanta Hawks 110:114

Hawksi su došli do druge pobjede zaredom. Dennis Schröder je imao 33 poena, četiri dodavanja i tri skoka. Paul Millsap je odigrao odlično, 23 poena, 14 skokova, šest dodavanja i tri blokade. Kod Bucksa najbolji je bio Jabari Parker s 27 poena, četiri skoka, četiri dodavanja i tri ukradene. Greg Monroe je imao 14 poena, šest skokova, pet dodavanja i dvije ukradene.

Oklahoma City Thunder – Houston Rockets 99:102

Nakon šest pobjeda zaredom Thunderi su doživjeli poraz. Bolji su bili Rocketsi koji su upisali petu pobjedu zaredom. Najbolji kod Rocketsa je bio James Harden s 21 poenom, 12 dodavanja i devet skokova. Eric Gordon je imao 17 poena i tri dodavanja. Kod Thundera povijesnu večer imao je ponovno Russell Westbrook. Upisao je sedmi triple-double zaredom i tako se izjednačio s Michaelom Jordanom s brojem triple-doubleova zaredom. Imao je 27 poena (šut 8-25), deset skokova, deset dodavanja i tri ukradene. Steven Adams je upisao 24 poena i deset skokova.

Minnesota Timberwolves – Detroit Pistons 90:117

Andre Drummond odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu. Upisao je 22 poena i uhvatio 22 skoka. S klupe je jako dobar bio i Jon Leuer koji je imao 17 poena i pet skokova. Kod gostiju najbolji je bio Karl-Anthony Towns s 14 poena i 12 skokova. Gorgui Dieng je imao 13 poena, sedam skokova i tri dodavanja.

Dallas Mavericks – Indiana Pacers 111:103

Očajni Mavericksi su iskoristili loše igre Pacersa i došli su do pete pobjede u sezoni. Harrison Barnes je imao 25 poena, osam skokova i dva dodavanja. Wesley Matthews 26 poena, četiri skoka i tri dodavanja. Paul George je imao 22 poena i sedam skokova. Myles Turner je upisao 18 poena, šest skokova i dva dodavanja.

Los Angeles Lakers – Phoenix Suns 115:119

Nakon tri poraza zaredom Sunsi su upisali pobjedu. Eric Bledsoe je predvodio goste s 30 poena, četiri skoka, devet dodavanja i tri ukradene. Leandro Barbosa je imao 21 poena, četiri dodavanja i dvije ukradene. Dragan Bender je igrao osam minuta i upisao je dva poena. Louis Williams je ponovno imao dobru večer. Ovaj put je upisao 35 poena, pet skokova i dva dodavanja. Julius Randle je imao 14 poena, devet skokova i pet dodavanja.

Sacramento Kings – New York Knicks 100:103

Carmelo Anthony je imao 33 poena, sedam skokova i četiri dodavanja u pobjedi Knicksa. Kristaps Porzingis je upisao 17 poena i deset skokova. Kod Kingsa najbolji je bio DeMarcus Cousins s 28 poena, 12 skokova, šest dodavanja i tri ukradene. Rudy Gay je imao 13 poena i pet skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE