Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rocketsi svladali Oklahomu i Westbrooka, Warriorsi pregazili Blazerse

Russell Westbrook je imao triple-double i čak 51 poen, ali opet to nije bilo dovoljno za pobjedu. Wizardsi su predvođeni Bealom i Wallom također došli do druge pobjede u seriji, a lagan zadatak imali su Warriorsi koji su bez Duranta upisali pobjedu protiv Blazersa.

Washington Wizards – Atlanta Hawks 109:101 (2-0)

Wizardsi su sjajnom četvrtom četvrtinom uspjeli obraniti domaći teren i doći do druge pobjede. Hawksi su ušli u četvrtu četvrtinu s prednošću od četiri poena razlike. Bradley Beal se mučio tijekom utakmice, ali je u četvrtoj četvrtini ubacio 16 poena uz šut šest od devet. John Wall je također bio dobar s 32 poena i devet asistencija. Ključni poen bila je trica Beala 38 sekundi prije kraja. Ovo je bila jedna od grubljih utakmica u playoffu, jer je ukupno na utakmici bilo 55 prekršaja. Hawksi su imali jako lošu tricu, šutirali su samo četiri od 20.

Wizards:

John Wall (32p, 9as, 5sk)

Bradley Beal (31p, 3as, 3ukr)

Marcin Gortat (14p, 10sk, 5blk, 3as)

Hawks:

Paul Millsap (27p, 10sk, 4as, 2ukr)

Dennis Schroder (23p, 6as, 4sk)

Houston Rockets – Oklahoma City Thunder 115:111 (2-0)

Rocketsi su uspjeli pobijediti bez obzira na 51 poen i triple-double Russella Westbrooka. Thunderi su imali prednost u prvom poluvremenu i u prve dvije četvrtine su ubacili svaki put preko 30 poena. Westbrook je već na poluvremenu imao skoro triple-double. U drugom poluvremenu probudila se obrana Rocketsa, a napad je nastavio sa solidnim učinkom. Westbrook je imao lošu četvrtu četvrtinu u kojoj je šutirao četiri od 18 i Rocketsi su se uspjeli vratiti u susret iako su zaostajali i dvoznamenkastim brojkama. Pred kraj utakmice susret je bio izjednačen, ali onda su Rocketsi ubacili deset poena zaredom i minutu prije kraja domaćini su imali vodstvo 114:104. Za razliku od prve utakmice u kojoj su Rocketsi lako razbili Thundere u ovoj nisu imali vodstvo sve do četvrte četvrtine.

Rockets:

James Harden (35p, 8as, 4sk)

Eric Gordon (22p, 4sk, 2as)

Lou Williams (21p)

Thunder:

Russell Westbrook (51p, 13as, 10sk, 4ukr)

Andre Roberson (12p, 8sk, 3blk, 2ukr)

Golden State Warriors – Portland Trail Blazers 110:81 (2-0)

Warriorsi su u ovoj utakmici bili bez Kevina Duranta i Shauna Livingstona, ali su opet uspjeli lagano riješiti ovu utakmicu. U prvoj četvrtini Golden State je imao veliku prednost. Blazersi su do poluvremena uspjeli to smanjiti na prihvatljivih devet razlike, ali onda su Warriorsi odigrali vrhunsku treću četvrtinu. Tu su četvrtinu pobijedili sa 16 razlike i utakmica je praktički bila gotova. Stephen Curry i Klay Thompson nisu bili raspoloženi posebno, ali još lošiju utakmicu imali su C.J. McCollum i Damian Lillard koji su ukupno šutirali devet od 34. U prvoj utakmici su ubacili zajedno 75 poena. Draymond Green ponovno je radio fantastičan posao i bilo ga je po cijelom terenu, imao je 12 skokova, deset asistencija, šest poena i tri blokade.

Warriors:

Stephen Curry (19p, 6as, 6sk, 4ukr)

Klay Thompson (16p)

JaVale McGee (15p, 5sk, 4blk)

Blazers:

Maurice Harkless (15p, 8sk, 3blk)

Damian Lillard (12p, 4sk, 2ukr)

Latest Posts

NE PROPUSTITE