Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rocketsi traže “kupca” za Scolu

Houston Rocketsi sve odluèni su u namjeri da uvelike promijene izgled svoje momèadi za sljedeæu sezonu. Kako bi napravili mjesta za dovoðenje novih i mlaðih igraèa odluèili su se riješiti onih starijih. Tako se na popisu igraèa za razmjenu našao i Argentinac Luis Scola.

Iako Houston još nije dobio pravu ponudu, tijekom drafta su potvrdili informaciju kako traže novu momèad za Scolu. Scola je u prošloj sezoni odigrao svih 66 utakmica te prosjeèno bilježio 15,5 poena i 6,4 skokova. Takoðer se spominje da su u lovu na Dwighta Howarda zbog èega su odluèili, ukoliko to bude potrebno, rastati se sa svim “starijim” i skupljim igraèima. Scola ima još jednu godinu u svojem ugovor koji bi mu donio 8,5 milijuna dolara.

Uz Scolu, Rocketsi su spremni mijenjati još dva veterana, Kylea Lowryja i Kevina Martina. Rocketsi bi se tako riješili trojice igraèa koji su u prošloj sezoni zabijali najviše poena po utakmici u momèadi.

Uz Howarda, Rocketsi su u lovu i na ostale igraèe oko kojih bi se mogla graditi momèad. Podsjetimo kako su u prosincu probali poslati Martina i Scolu u New Orleans te dovesti Paua Gasola u Houston, ali ta razmjena koja bi ukljuèivala sve tri ekipe (Hornetse, Rocketse i Lakerse) nije uspjela jer se umiješao David Stern i stavio veto na razmjenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE