Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rocketsi zainteresirani za Gorana Dragića i Derona Williamsa

Daryl Morey, generalni menadžer Rocketsa, zna da još nije izgradio šampionsku momčad u Hostonu. Nedostaje još jedno vrhunsko pojačanje. Minulo ljeto mislio je da će rješenje naći u dovođenju Carmela Anthonyja ili Chrisa Bosha, no kako su obojica ostala u svojim momčadima, Rocketsi su izvisili.

Koketirao je i s Rajonom Rondom prošlog ljeta, kao i prije njegova nedavnog odlaska u Dallas. Međutim, i taj plan ne samo da je propao, nego je Danny Ainge, koji zasada radi izvrstan posao s rebuildingom Celticsa, poslao Ronda u Houstonove divizijske rivale, Maverickse. Moreyju je postalo jasno da Houston s Patrickom Beverlyjem kao glavnim razigravačem ne može izaći na kraj s ekipama na Zapadu. E, pa za to može sebe kriviti. Moreyjeva najveća greška tijekom njegovog boravka u Houstonu olako je puštanje dobrih razigravača. Kroz zadnjih nekoliko godina Houston je usputna stanica bio Goranu Dragiću, Kyleu Lowryju, a tu možemo uvrstiti i Aarona Brooksa kao solidnog igrača s klupe.

Kako bi popunio rupu na jedinici, Morey se ne skida s telefona i navodno su Deron Williams i Goran Dragić glavne mete. Čudan mi je ovaj interes za Williamsa i sumnjam da je Morey spreman preuzeti tako velik ugovor (20 milijuna godišnje do 2017.) za igrača koji je prevalio tridesetu i ima problema s ozljedama. Pitanje je i koje igrače poslati u Netse jer treba pokriti Deronov smiješno visoki ugovor. Rocketsi bi malo dobili, a puno više izgubili. Dragić je već razumnije, igrački bolje i financijski isplativije rješenje. Houston u svojim rukama ima pick prve runde Hornetsa što bi Sunsima sigurno bilo zanimljivo. To samo po sebi ne bi bilo dovoljno, ali prostora za manevar puno je više.

Latest Posts

NE PROPUSTITE